• Biológia zábavne...

        • 20. 4. 2021
        • Žiačka Veronika K. predviedla pokus z biológie, pri ktorom nám demonštrovala prenos látok - osmóza - cez cytoplazmatickú membránu.

        • Fyzika zábavne a záhadne...

        • 20. 4. 2021
        • V priebehu dištančného vzdelávania si žiaci ôsmeho ročníka na hodinách fyziky  robili jednoduché pokusy. Ukážka z pokusu pri určovaní ťažiska, tlaku... Vyskúšajte si to ...

           

          Pokus predviedli žiaci 8. ročníka Simon, Janík a Veronika.

          Pokus predviedla žiačka 8. ročníka Veronika K.

          Pokus predviedla žiačka 8. ročníka Veronika K.

        • Svetový deň vody...

        • 20. 4. 2021
        • Za prvým jarným dňom (21. marec) nasleduje hneď Deň vody. Pripomenuli sme si ho tak, že sme vode napísali želania. Z listov so želaniami sme vyrobili loďky a poslali sme ich do potôčika, aby si voda prečítala, čo sme jej ku jej sviatku zaželali :)

        • Deň zdravia...

        • 20. 4. 2021
        • Deň zdravia, ktorý  pripadá na 7. apríla,  sme si v škole  pripomenuli s  pani riaditeľkou.   Z rozhovoru a nástenných novín sme sa dozvedeli, čo by sme mali robiť, aby sme si zachovali pevné zdravie. Aj tým, že budeme dodržiavať správnu životosprávu, môžeme prispieť  k naplneniu tohtoročnej témy: "Budovanie spravodlivejšieho, zdravšieho sveta."  

        • Prezenčne/v škole od 19.4.2021 !

        • 16. 4. 2021
        • Na základe oznámenia MŠVVaŠ otvárame prezenčné vyučovanie od 19.4.2021 okrem prvého  stupňa aj na druhom stupni pre  končiace ročníky (8. a 9. ročník) a  pre 5. - 7.ročník skupiny 5+1 žiakov bez prístupu k dištančnému vzdelávaniu. 

          Žiakom, ktorí sa nezúčastnia prezenčného vzdelávania/vškole, budú úlohy/zadania zasielané.

          Všetci zamestnanci, aspoň jeden zákonný zástupca žiakov a žiaci 2. stupňa musia pred vstupom do ZŠ predložiť potvrdenie o absolvovaní testovania na COVID - 19 s negatívnym výsledkom nie starším ako 7 dní, alebo jeho náhradu (potvrdenie o prekonaní ochorenia na COVID - 19, potvrdenie o očkovaní na uvedené ochorenie, ...). Žiaci 1. stupňa sa netestujú.

          Žiaci prvého aj druhého stupňa používajú v interiéri školy rúška. (Zabezpečiť najmenej 2 ochranné rúška, hygienické potreby, prezuvky.) 

          Prevádzka ŠKD aj ŠJ je zabezpečená.

          Ďalšie informácie ohľadom organizácie výchovy a vzdelávania poskytnú triedni učitelia.

          Zákonní zástupcovia a žiaci 2. stupňa: Priloha_c._8a.docx

          Žiaci 1. stupňa: Priloha_c._11a.docx

          Zamestnanci: Priloha_c._9a.docx

      • Svetový deň zdravia
        • Svetový deň zdravia

        • 7. 4. 2021
        • V roku 1950 vyhlásila Svetová zdravotnícka organizácia - WHO - 7. apríl za Svetový deň zdravia, ako pripomienku jej vzniku (1948). Odvtedy sa v tento deň uskutočňujú po celom svete podujatia upozorňujúce na určité aspekty zdravia, ktorým je potrebné venovať zvýšenú pozornosť.

          Téma, ktorej sa Svetový deň zdravia venuje, sa každoročne mení. WHO sa vždy snaží danou témou čo najviac reagovať na to, čo sa okolo nás deje, alebo zviditeľniť problém, ktorému by sme mali venovať väčšiu pozornosť.

          Témou na rok 2021 je: "Budovanie spravodlivejšieho, zdravšieho sveta."

          WHO verí, že súčasný svet nie je miestom, kde sme si všetci rovní a pandémia COVID-19 to ešte viac odkryla. Niektorí ľudia žijú zdravšie a majú lepší prístup k zdravotníckej starostlivosti, a to na základe toho, kde sa narodili, vyrastajú, žijú, pracujú a starnú. Je potrebné robiť všetko preto, aby všetci ľudia na svete mali možnosti a prostriedky na čo najlepšiu zdravotnú starostlivosť.

          A čo je Vašou úlohou?

          Pripravili sme pre vás výtvarnú výzvu s názvom "Nakresli zdravie", alebo "Zdravie je keď...", ktorej cieľom je výtvarne vyjadriť, čo pre vás znamená byť zdravý.

          Vaše kresby posielajte pani učiteľke Mgr. Veronike Vaľkovej.

          Šikovníci: Martinka, Oliver, Janka, Tímejka, Ľubko. Kto sa ešte pridá? Janík sa pridal. A ďalej? Svoj recept na zdravie pridáva aj Sárka. Kto pridá ďalší recept na zdravie?

      • Zápis žiakov do 1. ročníka ZŠ
      • 28. marec - Deň učiteľov
        • 28. marec - Deň učiteľov

        • 28. 3. 2021
        • Deň učiteľov si pripomíname na výročie narodenia Jána Ámosa Komenského (Johann Amos Comenius), ktorý sa narodil  28. marca 1592. Bol pedagógom, jazykovedcom, prírodovedcom, humanistom, filozofom, teológom.

          Zavádzal úplne nové spôsoby v školskej dochádzke. Hlásal, že školská dochádzka musí byť povinná pre každé dieťa. Preslávil sa,  na svoju dobu revolučnými pojmami: "opakovanie je matkou múdrosti" a "škola hrou".

          Vyberáme niektoré z jeho ďalších citátov:

          - "Do školy by sa nemali posielať len deti bohatých alebo mocných, ale všetky deti, chlapci a dievčatá, urodzených a neurodzených, bohatých a chudobných vo všetkých mestách a dedinách."

          - "Škola bez disciplíny je ako mlyn bez vody."

          - "Hľadajme spôsob, aby učitelia menej učili a žiaci viac pochopili."

          - "Škola života nepozná prázdniny."

          - "S pomocou kníh sa mnohí stávajú učenými i mimo školy. Bez kníh nebýva  učený nikto ani v škole."

          Nuž, v dobe, v ktorej žil, to boli skutočne veľké myšlienky i skutky, ktoré sa mu podarilo zrealizovať.

          Dnes si spomíname nielen na tohto "učiteľa národov", ale na všetkých učiteľov, ktorí kráčajú v jeho šľapajách a ktorí  majú nezastupiteľné postavenie, pretože tvoria pre spoločnosť neoceniteľné hodnoty - tvarujú človeka.  

          Na to nesmieme zabúdať.

          A čo vy, nezabudli ste?

        • Veľkonočné prázdniny

        • 25. 3. 2021
        • Veľkonočné prázdniny sa začínajú 1. apríla 2021 (štvrtok) a končia sa 6. apríla 2021 (utorok). Začiatok vyučovania: 7. apríla 2021 (streda).

      • Svetový deň vody
        • Svetový deň vody

        • 21. 3. 2021
        •            

                                      VÁŽIŤ SI VODU

           

           ​​​

          Voda znamená pre rôznych ľudí rôzne veci.

          Tento rozhovor je o tom, čo pre vás znamená voda.

          Aký význam má voda pre váš domáci a rodinný život, vaše živobytie, kultúrne zvyklosti, blahobyt, miestne prostredie?

          Zaznamenaním - a oslavou - všetkých rôznych spôsobov, ako voda prospieva nášmu životu, môžeme vodu správne vážiť a efektívne ju chrániť pre všetkých.

          Povedzte nám svoje príbehy, myšlienky a pocity týkajúce sa vody.

           

          Oslava Svetového Dňa Vody 2021 - Váženie Si Vody

                 22. marca 2021 sa bude v rámci online podujatia oslavovať Svetový deň vody. Svetový deň  vody oslavuje vodu a zvyšuje povedomie o globálnej vodnej kríze. Jeho  hlavným zameraním je podpora dosiahnutia cieľa trvalo udržateľného rozvoja č. 6: voda a hygiena pre všetkých do roku 2030.

          Témou Svetového dňa vody 2021 je oceňovanie vody. Hodnota vody je oveľa viac ako jej cena - voda má obrovskú a komplexnú hodnotu pre naše domácnosti, potraviny, kultúru, zdravie, vzdelávanie, ekonomiku a integritu nášho prírodného prostredia. Ak prehliadneme ktorúkoľvek z týchto hodnôt, riskujeme nesprávne riadenie tohto konečného, ​​nenahraditeľného zdroja. SDG 6 je zabezpečiť vodu a hygienu pre všetkých. Bez komplexného pochopenia skutočnej multidimenzionálnej hodnoty vody nebudeme schopní zabezpečiť tento kritický zdroj v prospech všetkých. 

          Viac informácii sa dozviete tu:

          https://www.unwater.org/water-facts/

          Aká je hodnota vody?

          Bez vody by nebol život na Zemi – takto nejak by bez váhania odpovedalo už dieťa v materskej škole.

          Slovensko sa môže pochváliť jednou z najkvalitnejších vôd na svete. Máme to šťastie, že stačí otočiť vodovodným kohútikom. Zriedka si uvedomujeme jej dôležitosť a nevyčísliteľnú hodnotu. Pitná voda je však naozaj veľkým zázrakom. Je to dar. Jej hodnotu si výnimočne uvedomujeme v aktuálnej situácii pandémie, kedy musíme podstatne viac ako inokedy dbať na hygienu rúk. Až 40 % svetovej populácie - 3 miliardy ľudí  nemá v domácnosti vodu ani mydlo. UNICEF zabezpečuje 1/2 krízových dodávok vody na svete.

          Každý rok má oslava Svetového dňa vody nejakú tému, posolstvo. Tohtoročná myšlienka rezonuje vo svete z pochopiteľných dôvodov viac ako kedykoľvek predtým. „Valuing water“ alebo „Vážme si vodu“ je téma Svetového dňa vody 2021.
            
          V rámci tohtoročného Svetového dňa vody sa uskutočňuje aj digitálna kampaň Vážme si vodu, ktorú koordinujú významné svetové inštitúcie zaoberajúce sa ochranou zdravia ľudí, životného prostredia či ľudskoprávne organizácie.

          Odborníci už dávno upozorňovali, že ľudia svojimi neprimeranými zásahmi do prírody planétu ničia. A v čase, keď si už mnohí uvedomovali, že je najvyšší čas s tým niečo urobiť a už aj robili, po celom svete sa rozšíril nový koronavírus spôsobujúci ochorenie COVID – 19. S pandémiou a opatreniami proti šíreniu vírusu pribudli ďalšie tony jednorazových plastov z jedál, rúšok či ochranných oblekov a rukavíc nielen na skládkach, ale aj v riekach a moriach. V médiách také zábery, žiaľ, vidíme čoraz častejšie...

          Vodný kvíz
          Čo viete o vode

          Zákazníci VVS, a.s. si môžu preveriť svoje vedomosti o vode, jej kvalite, vodárenskej spoločnosti, o pitnom režime...v krátkom vedomostnom kvíze. V prípadne správne zodpovedaných otázok sa súťažiaci zaradia do žrebovania o 3 hodnotné ceny.

          Skúste si vypracovať kvíz o vode:

          https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAANAARp5X6JUNTYwMzhYM0I0SzRTTVNJUEFDNkNMQ0lJSi4u

          Viac informácii sa dozviete  tu:

          https://www.vodarne.eu/index.php?id=svetovy-den-vody-2021

           

           

           

        • Informácie pre rodičov žiakov 9.ročníka

        • 19. 3. 2021

        • Postup pri podávaní prihlášok na stredné školy (SŠ) podľa zákona MŠVVaŠ č. 245/2008 Z.z. o prijímaní na vzdelávanie v stredných školách a usmernení MŠVVaŠ:

          1. V termíne do 26.02.2021 zverejnia riaditelia SŠ podmienky prijatia na štúdium a kritériá na úspešné vykonanie prijímacej skúšky.
          2. Zákonný zástupca (ZZ) má povinnosť doručiť do 08.04.2021 do ZŠ najviac štyri vyplnené prihlášky na štúdium na SŠ, z toho

                  - najviac dve prihlášky pre odbory, ktoré vyžadujú overenie špeciálnych schopností, zručností a nadania a

                  - najviac dve prihlášky pre odbory, ktoré vyššie spomenuté podmienky nevyžadujú.

          1. Forma podania prihlášky – listinná, podpísaná ZZ, prihlášky vytlačí výchovný poradca.
            Na jeden konkrétny študijný alebo učebný odbor je možné podať iba jednu prihlášku.
          2. Potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti sa prikladá na prílohe č. 2 rozhodnutia ministra školstva, vedy, výskumu a športu z 26. januára 2021.
          3. Potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti sa prikladá iba pri štúdiu na tieto odbory: študijné odbory na strednej športovej škole, hutník, obrábač kovov, murár, tesár, strechár, železničiar, mechanizátor lesnej výroby, sanitár, všetky študijné zdravotnícke odbory na SZŠ, tanec, ochrana osôb a majetku, žiak so zdravotným znevýhodnením.
          4. Termíny platné pre tento školský rok, ako aj informácie o prijímaní na SŠ sú  uverejnené na internete, na stránke školského výpočtového strediska www.svsmi.sk. Nachádzajú sa tam aj štatistiky naplnenosti SŠ, zoznamy SŠ a odkazy na  jednotlivé SŠ.

          Priloha_c._2.pdf​​​​​​​

          O ďalších skutočnostiach, termínoch a koordinácii celého procesu Vás budeme priebežne informovať.


      • Medzinárodný deň šťastia
        • Medzinárodný deň šťastia

        • 18. 3. 2021
        • Aj šťastie má svoj deň - je ním 20. marec.

          Medzinárodný deň šťastia bol vyhlásený Organizáciou spojených národov 12. júla 2012. Jeho vyhlásenie bolo iniciatívou Bhutánu - himalájskeho kráľovstva, ktoré meria svoju  prosperitu ukazovateľom hrubého národného šťastia :)

          Hlavným cieľom tohto dňa je pripomenúť si, že šťastie je jedným z hlavných cieľov každého z nás a tiež, že hospodársky rast krajiny nemusí nutne znamenať aj šťastných obyvateľov.

          Skúsme aj my,  v tento deň, urobiť svojich blízkych šťastnými.  Stačí tak málo: Potešiť  vašich blízkych - rodičov, kamarátov, súrodencov - pohladením, objatím, slovom: "Si môj najlepší kamarát/ka," "Mám ťa rád," "Ľúbim ťa," nakresliť,  napísať, alebo vyrobiť im niečo pekné, či natrhať kytičku snežienok.

          Samozrejme sa nezabudnite podeliť s nami  o to, ako sa vám to podarilo. Na vaše  zážitky  sa všetci tešíme. Posielajte ich  pani učiteľke Mgr. Veronike Vaľkovej.

          „V tento deň buď šťastný a najmä šír šťastie ďalej..“

           

        • SadOVO

        • 11. 3. 2021
        • 10. marca našu školu a sad nad Obecným úradom v Podhorodi, o ktorý sa staráme spolu s občianskym združením "okolo",  navštívili zástupcovia CEEV Živica, konkrétne z projektu SadOVO. Minulého roku nás do tohto projektu vybrali a teraz, zjari, prišli opäťaby našich  žiakov posunuli o krok ďalej v starostlivosti o ovocné stromy. Jarné mesiace sa v projekte školských ovocných sadov nesú v znamení výchovných rezov. V jeseni sme spoločne vysadili 10 ovocných stromčekov a na to, aby sa stromčeky správne ďalej vyvíjali, je potrebný kvalitný jarný rez. Na ten dohliada odborný garant projektu Mgr. Bruno Jakubec, PhD,  z Fakulty ekológie a environmentalistiky Technickej univerzity vo Zvolene. Keďže je "doba pandemická", žiaci sa teda  nemohli na tejto akcii zúčastniť.  Vyrobili sme však zopár fotografií a videií z veľmi pútavej a rozsiahlej prednášky a ukážky jarného rezu. Pripájame aj link na dnešný webinár (o 18:00 hod.) o ošetrovaní ovocných stromov, na ktorý sa určite pripojte (ak môžete) - je zdarma a získate informácie z prvej ruky:

          https://fb.me/e/1hfsUHj5R

          Veľmi pekne ďakujeme našim pomocníkom z CEEV Živica i za darček - sadu na orezávanie stromčekov, krásne ceduľky na ich označenie, sadu na výrobu ucholačníkov a veľa iných užitočných drobností, ale hlavne za ich neoceniteľné rady a pomoc pri výchove a vzdelávaní mladých ovocinárov.

          Tešíme sa na ďalšie stretnutie a spoluprácu!

      • Svetový deň obličiek
        • Svetový deň obličiek

        • 11. 3. 2021
        • Svetový deň obličiek si každoročne pripomíname druhý marcový štvrtok. Bol vyhlásený v roku 2006 Medzinárodnou nefrologickou spoločnosťou a Medzinárodnou federáciou nadácií pre ochorenia obličiek. Na Slovensku žije približne 3000 ľudí, ktorí sú odkázaní na dialýzu, ďalších 9000 pacientov žije s transplantovanou obličkou. Ochorenia obličiek sa môžu vyskytnúť u ľudí bez rozdielu veku alebo rasy.

          Funkcia obličiek

          Obličky pracujú ako čistiareň odpadových látok, ktoré sa následne vylučujú z tela močom. Taktiež udržujú v tele optimálne množstvo vody, regulujú krvný tlak, udržujú vnútorné prostredie v rovnováhe a taktiež produkujú dôležité hormóny. Pri zlyhávajúcich obličkách sa hromadia toxické látky v organizme.

          Deväť pravidiel pre správne fungovanie obličiek:

          1. Udržujte sa v dobrej kondícii a majte dostatok pohybu.

          2. Kontrolujte si pravidelne hladinu krvného cukru.

          3. Sledujte svoj krvný tlak.

          4. Jedzte zdravo a udržujte si správnu telesnú hmotnosť.

          5. Dodržiavajte správny pitný režim

           6. Nefajčite

           7. Neužívajte pravidelne voľno predajné lieky – napr. analgetiká

           8. Vyhýbajte sa chemickým prchavým látkam ako sú rozpúšťadlá, postrekové látky (v záhradníctve, domácnosti)

          9. Nechajte si vyšetriť obličky, ak máte jeden alebo viac vysoko rizikových faktorov: cukrovka, hypertenzia, obezita, výskyt ochorení obličiek v rodine.

          Pitný režim

          Primeraný pitný režim u dospelých zdravých ľudí je od 1,5-3,0 litrov tekutín podľa vonkajšej teploty, fyzickej aktivity a hmotnosti. Vhodná je bežná pitná voda, v lete minerálky, čaje, nevhodné sú sladené, najmä kolové nápoje.

          Úloha

          Napíšte, alebo nakreslite, ako sa staráte o správne fungovanie vašich obličiek.

          Svoje práce zasielajte pani učiteľke Mgr. Veronike Vaľkovej  

          A máme prvú odozvu - M. a J. Chudové - šikovníčky - aj nakreslili aj napísali! Ninka pridáva svoj obrázok o tom, ako sa stará o zdravie svojich obličiek a Karolínka svojim obrázkom poskytuje odborný výklad :) Tešíme sa, že máme také šikovné dievčatá. A čo chlapci na to?

        • Návrat do školy - 9.3.2021

        • 8. 3. 2021
        • 1.stupeň ZŠ - obnovenie prezenčného vzdelávania

          2.stupeň ZŠ - pokračovanie v dištančnej forme vzdelávania

          ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

          Riad. školy oznamuje zamestnancom školy, žiakom a ich zákonným zástupcom:

           od 9.03.2021 (utorok) sa obnovuje prezenčné vzdelávanie

          pre žiakov 1. - 4. ročníka, t.j. žiaci sa môžu vzdelávať v škole 

          (na základe rozhodnutia ministra ŠVVaŠ SR s účinnosťou od 8.02.2021,

          odporúčania RÚVZ v Michalovciach zo dňa 26.02.2021,

          na základe dotazníkového prieskumu ZZŽ zo dňa 6.03.2021, rozhodnutia riaditeľky školy

          v súčinnosti s rozhodnutím zriaďovateľa zo dňa 6.03.2021)


          Podmienky pri nástupe do ZŠ

          Nikto s príznakmi infekcie dýchacích ciest, ktoré by mohli zodpovedať známym príznakom COVID-19 (zvýšená telesná teplota, kašeľ, zvracanie, kožná vyrážka, hnačky, náhla strata chuti a čuchu, iný príznak akútnej infekcie dýchacích ciest), ako aj inej infekčnej choroby, nesmie vstúpiť do priestorov školy.

          Predložiť

          1. Žiak/zákonný zástupca žiaka - Tlačivo:

          a) Dotazníkový prieskum pre nástup žiakov na prezenčné vyučovanie - príloha1

          b) Čestné vyhlásenie o bezinfekčnosti a súhlas so spracovaním osobných údajov – príloha 11a), c)

          Zabezpečiť pre dieťa:

          2 ochranné rúška, hygienické potreby, prezuvky a pomôcky, ktoré súvisia s vyučovaním

          Prevádzka a vnútorný režim ZŠ a školských zariadení ŠKD, ŠJ

          Organizačné pokyny

          • Pri vstupe do budovy školy dodržiavať 2 m rozostupy.
          • Zákonný zástupca žiaka do priestorov školy nevstupuje.
          • Uskutočňuje sa ranný zdravotný filter (meranie telesnej teploty a dezinfekcia rúk).
          • Dôsledne dodržiavanie všetkých protiepidemiologických opatrení.
          • Zákonný zástupca žiaka je povinný vopred oznámiť a písomne ospravedlniť neprítomnosť žiaka na základe postupov.
          • Ak by dieťa v priebehu obdobia vykazovalo príznaky COVID – 19 bezodkladne informovať: všeobecného lekára pre deti a dorast - triedneho učiteľa/riaditeľku školy
          • Pri opätovnom nástupe žiaka do školy sa žiak preukáže vyhlásením o bezinfekčnosti podpísaným zákonným zástupcom, potvrdením od lekára.

          Príchod  a odchod  do a zo školy je len cez  predný vchod a podľa autobusových spojov takto:

          6:50 hod. – 7:00 hod  - Beňatina, Inovce

          7:00 hod. – 7:10 hod. - R. Bystrá, R. Hrabovec

          7:10 hod. – 7:20 hod. - Podhoroď

          Harmonogram výchovno-vzdelávacích činností

          1. – 2. ročník  -  od 7:20 do 10:55 hod. = 4 vyučovacie  hodiny

          3. – 4. ročník - od 7:20 do 11:50 hod. = 5 vyučovacích  hodín

          Rozvrh hodín - 9.03.2021 - 4 vyučovacie hodiny, podľa pokynov TU

          Žiaci, ktorí sa nezúčastňujú prezenčného vzdelávania: - budú bez on-line vyučovania, ostáva len  zadávanie úloh

          Školská dochádzka

          V prípade, ak zákonný zástupca žiaka neabsolvuje testovanie a z tohto dôvodu sa jeho dieťa nebude zúčastňovať prezenčného vyučovania, tak:

          1. škola eviduje neprítomnosť žiaka ako ospravedlnenú absenciu,

          2. zákonný zástupca žiaka je povinný zabezpečiť kontakt so školou ohľadne vzdelávania svojho dieťaťa, ktoré bude prebiehať formou zadávania úloh ako je obvyklé pri chorobe dieťaťa, alebo formou dištančného vyučovania, ak má na to škola kapacitné možnosti.

          Ak tak neurobí v priebehu 5 dní školského vyučovania, je to považované za zanedbávanie povinnej školskej dochádzky a na základe oznámenia triednou učiteľkou, riaditeľka školy bude kontaktovať ÚPSVAR SR s hlásením o jej zanedbávaní,

          3. ak neprítomnosť na prezenčnom vyučovaní bude dlhšia ako 15 vyučovacích dní a rodič nezabezpečí kontakt so školou podľa bodu 2, žiak môže byť komisionálne preskúšaný z učiva daného ročníka,

          4. zákonný zástupca nemá nárok na tzv. „pandemickú OČR“.

          Je v najlepšom záujme dieťaťa, aby v prípade, ak je zabezpečená prezenčná forma výučby, zúčastňoval sa jej žiak v čo najväčšom rozsahu.

          Ak žiak nastúpi do školy na prezenčnú výučbu, jeho dochádzka sa eviduje v zmysle školského poriadku.

          Činnosť ŠKD od 10,55 hod. do 15,45 hod.

          • podľa prihlásenia zákonného zástupcu dieťaťa
          • zabezpečiť 2 ochranné rúška, hygienické potreby

          Stravovanie - obed                            

          1. – 2. ročník:   11:00 hod. – 11:30 hod. 

          Dezinfekcia

          3. – 4. ročník:  12:00 hod. – 12:30 hod.

          Stravovanie je zabezpečené len pre žiakov prítomných na prezenčnej forme vyučovania a v ŠKD.

          Dotaznikovy_prieskum(1).docx​​​​​​​

          Cestne-vyhlasenie_11a.docx

          Cestne_vyhlasenie_11c.docx